Flamencotanssi- ja palmaskurssi Kouvolassa 18.-20.6.

Yhdistetyllä tanssi- ja palmaskurssilla keskitytään erityisesti rytmiikkaan ja compáksen kuljetukseen eritavoin. Tanssitunneilla työskennellään alegrías- tyylilajin parissa, keskittyen erityisesti rytmisiin osioihin (llamada, remate, subida). Palmas- tunneilla tehdään erilaisia rytmiharjoituksia, sekä käydään läpi flamencon eri tyylilajeja ja niille ominaisia tapoja tehdä palmasta. Erityishuomio on tanssin säestyksessä: miten tukea ja säestää tanssijaa palmaksin! Viimeisenä kurssipäivänä tunnit yhdistetään ja opittua kokeillaan käytännössä: osa ryhmästä säestää palmaksin ja osa tanssii! Tanssitunneilla cajón-säestys. Palmas- tuntien opetuskieli on espanja, mutta tunnit tulkataan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aikataulu:

Ti: 18- 19.30 tanssi, 19.45- 20.30 palmas

Ke: 18- 19.30 tanssi, 19.45 – 20.30 palmas

To: 18- 20.30 tanssi+palmas (sis. 15min tauko)

Hinta: 75 € Paikka: Kuusankoskitalon Kelttisali

Osoite: Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski (Kouvola)

 

Opettajat: 

Tanssi: Suvi-Maria Helin

Palmas & Compás: Iván Mellén

 

Sitovat ilmoittautumiset 20.5. mennessä osoitteeseen: suvi@suvimariahelin.fi

 

 

-->