Toukokuussa Hypopressive- kursseja Kouvolassa

Tervetuloa toukokuun puolivälissä Kouvolan sydämeen, viehättävään StudioDariaan tutustumaan ja treenamaan Hypopressive- tekniikkaa!

Hypopressive- tekniikan peruskurssilla opit lajin perusperiaatteet sekä harjoituksia, joiden avulla voit jatkaa treenamista myös kotona kurssin jälkeen. Kurssi sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua

 
Harjoitusflow- tunti on suunnattu aiemmin peruskurssin käyneille. Tunti tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ohjatusti, hioa tekniikkaa, kerrata ja oppia uutta. Tunti sisältää alkulämmittelyn hengitys- ja mobilisointiharjoituksineen ja n. 20 minuutin pituisen Hypopressive- harjoitussarjan sekä loppurentoutuksen. Aikaa on varattu myös kysymyksille. Tervetuloa hakemaan lisäpotkua ja uutta intoa kotitreeneihin!

 

15.5. KOUVOLA: Peruskurssi (2,5h)

Kurssiaika: Ma 15.5. klo 18.15-20.45, Kurssipaikka: StudioDaria, os. Kouvolankatu 9, 4. krs. Ilmoittaudu ja maksa kurssisi StudioDarian verkkokaupassa  

15.5. KOUVOLA: Hypopressive- harjoitusflow

Kurssiaika: Ma 15.5. klo 17.00-18.00. Kurssipaikka: StudioDaria, os. Kouvolankatu 9, 4. krs. Ilmoittaudu ja maksa kurssisi StudioDarian verkkokaupassa.

 

 

-->