Low Pressure Fitness- HYPOPRESSIVE- TEKNIIKAN OHJAAJAKOULUTUS 14.-15.9.

Ensimmäistä kertaa Suomessa: Hypopressive- tekniikan ohjaajakoulutusta! Syyskuun puolivälissä Suvi-Maria pitää Espoon Otahallissa kaksipäiväisen koulutuksen joka antaa valmiudet Hypopressive- tuntien pitoon.

LOW PRESSURE FITNESS on innovatiivinen harjoitussysteemi, joka perustuu Hypopressive- tekniikkaan, myofaskiaaliseen venyttelyyn, hengitys- ja ryhtimekanismien palauttamiseen, neurodynamiikkaan sekä huippuunsa kehitettyyn opetusmenetelmään

Koulutus on suunnattu liikunnan ja terveyden ammattilaisille

Koulutus on ensimmäinen osa yhteensä 45 h mittaisesta Low Pressure Fitness Trainer- koulutuskokonaisuudesta. Koulutus koostuu kolmesta tasosta.

LOW PRESSURE FITNESS – HYPOPRESSIVE TEKNIIKKA TASO 1 KOULUTUSSISÄLTÖ

TEOREETTINEN SISÄLTÖ
Hengityksen sekä vatsan ja lantion alueen anatomia ja fysiopatologia. Lantion ja vatsanseudun tasapainon toiminnallinen arviointi. Terveys ja vammojen ennaltaehkäisy hypopressive- harjoitusten avulla.

KÄYTÄNNÖLLINEN SISÄLTÖ
Hypopressive- harjoitusten perusteet. Hypopressive taso 1 – harjoitussarja, siirtymät, jatkumot ja sovellukset. 1- tason harjoitusten opetusmenetelmät ja harjoitussession rakennus yksityisasiakkaalle ja pienryhmälle.

KOULUTUSMATERIAALI
Jokaisen tason koulutukseen sisältyy sekä digitaalista että paperista oppimismateriaalia, joka auttaa ymmärtämään teoreettis-käytännöllisen koulutussisällön.

Kouluttaja: Suvi-Maria Helin
Hinta: 558 €
“Early bird”- hinta 502,20 €! Maksaessasi koulutuksen ennen 1.8. saat 10% alennuksen.

Kurssipaikka: Otahalli, Espoo

Kurssiajat: to 14.9. klo 9-18, pe 15.9. klo 9-18

Ilmoittautumiset/tiedustelut: suvimariah@gmail.coms

-->