Flamenco

OPETUS 2018

 

BATA DE COLA- KURSSI (4h) KUUSANKOSKELLA 17.-19.8.

Tervetuloa tutustumaan bata de colan perusteisiin! Kurssi sisältää tekniikkaa ja koreografian pätkän por alegrías.

Bata de cola- tekniikka harjoitukset kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa sekä tuovat tanssiin uljasta linjakkuutta ja naisellisuutta. Joten tervetuloa mukaan myös vaikka bata ei kiinnostaisikaan! 🙂

Osa harjoituksista tehdään ilman bataa ja olet tervetullut kurssille vaikka et vielä bataa omistaisikaan. Kurssi toimiii infopakettina batan kanssa tanssimiseen, ja saat myös vinkkejä batan hankkimiseen. Kurssi sopii kaikentasoisille batailijoille, tervetuloa niin batan kanssa aloittelevat kun pidempäänkin tanssineet.

Kurssin opettaja: Suvi-Maria Helin

Kurssiajat:
pe 17.8 klo 18-19.30
la 18.8 klo 12-13.30
su 19.8 klo 12-13.30

Kurssin hinta: 65 €

Kurssipaikka: Kuusankoskitalon Kelttisali, osoite, Kymenlaaksonkatu 1, Kuusankoski

Ilmoittautumiset 31.7. mennessä: suvimariah@gmail.com

 

 

MENNEET:

KEHON TEHOTREENIÄ+TANSSILLISTA TEKNIIKKAA KOTKASSA 3.-17.8.2016

KURSSIKUVAUS:

Ensimmäisellä tunnilla teemme kehoa monipuolisesti vahvistavaa kehonhallintatreeniä, joka parantaa kehon asentoa ja linjauksia, puhdistaa liikeratoja, lisää tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa, sekä parantaa kokonaisvaltaista kehonhallintaa! Tämä erityisesti flamencotanssijoille koostettu ”tehojumppa”, on suunniteltu tanssia tukevaksi oheisharjoitteluksi. Treeni sisältää elementtejä eri kehonhallinta- ja tanssitekniikoista. Kurssin harjoitteista koostetaan lopuksi yhtenäinen sarja, jonka osallistujat voivat ottaa osaksi omia harjoittelurutiinejaan, ja näin jatkaa treenamista myös itsekseen kurssin jälkeen. Treenin voi suorittaa myös ilman kenkiä.

Jälkimmäisellä tunnilla treenataan tanssitekniikkaa alegrían ja soleán tahtiin. Käytämme materiaalina mm. osia alegrías-koreografiasta, joka on osalle oppilaista tuttu vuodenvaihteen ja huhtikuun bata de cola-kursseilta. Tunneille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä että olisit käynyt ko.kurssit. Et myöskään tarvitse bata de colaa. Voit halutessasi ottaa batan mukaasi, mutta pääpaino tunneilla on liikkeiden puhtaassa teknisessä suorituksessa ja kehonhallinnassa. Suosituksena onkin tulla tunneille housuissa! Tutkimme myös eri liikelaatuja ja dynamiikkoja.

Kurssiajat: 

Maanantaisin: 3., 10. ja 17.8. klo 17.30-19.30

Kurssipaikka:

Kotkan Hyrrien sali, osoite: Muuralankatu 4, 48600 Kotka.

 

Kurssin opettaja:

Flamencotanssija/Pilates-ohjaaja Suvi-Maria Helin

Kurssin hinta:

Voit maksaa tunnit Sinikka Vainion Flamenco Azul- koulun tuntilipuilla. Kolme kurssikertaa vastaa yhteensä neljää lippua. Kertamaksu on 1 ½ lippua tai 1 lippu + 5€. Lisätiedot Sinikalta!

 

 

 

BATA DE COLA KURSSIT KUUSANKOSKITALON KELTTISALISSA 21.-28.8.:

 

ESCOBILLAA POR ALEGRÍAS 21.-22.8.

Tällä kurssilla valmistamme escobilla-koputusosion alegríaskoreografiaan. Kurssilla opitaan kuinka käsitellä bataa koputtaessa, mutta escobillan voi naputella mainiosti myös ilman bataa. Tervetuloa mukaan koputtamaan! Huomioi seuraavan viikonlopun tanssi-/laulu-&palmas- kurssi! Siellä päästään myös koputtamaan livesäestyksellä!

Kurssiajat:

Pe 21.8. klo 17-19, La 22.8. klo 12-14

Kurssin hinta: 55 €

 

BATA-ALEGRÍAS KERTAUSHARJOITUS 21.-22.8.

Kerrataan kaikki tähän mennessä tehty bata-alegrías-materiaali lauantain työpajaa varten! Siellä bailataan sitten laulun ja kitaran säestyksellä!

Kurssiajat:

Pe 21.8. klo 19-20, La 22.8. klo 14-15

Kertauskurssin hinta: 20€

 

TANSSI, LAULA JA TAPUTA POR ALEGRÍAS 29.8.

Tässä yhden päivän työpajassa lähestytään alegrías-tyylilajia laulaen, taputtaen ja tanssien. Tutustumme aiheeseen myös teoriatunnin muodossa, jossa tutkimme mm.tanssin rakennetta. Päivä huipentuu yhteistreeniin, jossa opittu laitetaan käytäntöön! Tanssikoreografiana toimii alegrías, jota olemme rakennelleet tiiviskursseilla kuluneen vuoden aikana. Yhteisessioissa roolia voi välillä vaihdella. Jos esim. olet ollut oppimassa vain yhtä osaa alegrías-koreografiasta, voit hyvin tanssia sen osan ja sitten vaihtaa laulu- tai palmasjoukkoihin. Edeltävänä viikonloppuna 21.-22.8. teemme uuden osan tanssiin, joten tervetuloa mukaan jos mielit vielä tanssijoukkoihin!

KURSSIAJAT:

La 29.8.

klo 12-13.15 Teoriaa, compasta, palmasta

klo 13.30- 14.45 Laulutunti

klo 15-16.15 Yhteistreeni!

Kurssin opettajat:

Kitaristi/laulaja Toni Jokiniitty

Tanssija Suvi-Maria Helin

Perkussionisti Iván Mellén (Madrid)

Kurssin hinta: 55€ koko päivä/ 20€ yksi oppitunti

 

KURSSIPAIKKA:

Kuusankoskitalon Kelttisali

 

Ilmoittautumiset/lisätiedot:

suvimariah@gmail.com,

sinivainio@kotiposti.net

 

 

 

Voit tilata Suvi-Marian pitämään tiiviskurssia tai antamaan yksityistunteja!

Tiedustelut:
Suvi-Maria Helin
p. 040 586 7530
suvimariah@gmail.com